Explozie la locomotiva unui tren care transporta europarlamentari de la Strasbourg la Bruxelles

Data:

spot_img

Locomotiva unui tren care transporta europarlamentari de la Strasbourg la Bruxelles a explodat joi, informează Digi24.ro.

„Locomotiva a explodat, din motive necunoscute”, a anunțat un ofițer de presă al Parlamentului European, pe X. Incidentul a avut loc în gara din Strasbourg, fără să fie victime.

Europarlamentarul Eugen Tomac a explicat la Digi24 că incidentul a avut loc în momentul în care mai mulți europarlamentari și angajați ai PE se îndreptau către tren. „Toți cei care trebuia să plece au fost invitați să nu mai meargă pe peron, pentru că a existat o explozie la una dintre locomotive. Nu există victime, însă nu se mai pot deplasa spre Bruxelles cu acest tren”, a declarat europarlamentarul Eugen Tomac, în direct la Digi24.

Europarlamentara Emma Wiesner a scris pe rețeaua X că explozia a fost la locomotivă și că principala ipoteză e că a fost cauzată de o defecțiune tehnică. „Dramă la Strasbourg când trenul spre Bruxelles a explodat și a fost ulterior evacuat. Defecțiune electrică suspectă la locomotivă. Oricum, toți cei din echipă sunt în siguranță și cu o dispoziție bună, în ciuda circumstanțelor”, a scris Wiesner.

Citește și: Ministrul de interne al Austriei refuză din nou aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Emma Wiesner / X)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related