Explozie la o navă din Portul Sulina

Data:

spot_img

Explozie la o navă din Portul Sulina. Miercuri dimineață, a avut loc o explozie la bordul unei nave în rada Portului Sulina. Echipajul navei a fost evacuat în siguranță și adus în port, unde urmează să fie supus unor evaluări medicale.

„Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost chemată să intervină pentru evacuarea și preluarea echipajului de pe nava Seama. La indicația VTS Sulina și la cererea MRCC, nava SAR ARES din cadrul ARSVOM a navigat către locația indicată, la aproximativ 7 mile est de geamandura de aterizare, pentru a efectua operațiunea de salvare a echipajului. Nava de tip general cargo – SEAMA, sub pavilion Togo, avea un echipaj format din 12 persoane care necesitau evacuarea de pe navă. Operațiunea de preluare a echipajului s-a desfășurat între orele 07:20 și 07:30, iar aceștia au fost livrați în siguranță la echipajul de ambulanță din Portul Sulina la ora 08:25”, au informat reprezentanții ARSVOM.

Garda de Coastă a fost alertată miercuri dimineață pentru a interveni în vederea salvării echipajului unei nave.

Continuarea în Reporter24.ro

Citește și: Corupție în Polonia la eliberarea vizelor Schengen

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare / Facebook)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related