EXTERNE | Viața celui mai celebru fotbalist maghiar, subiect de musical la Budapesta « stiriletransilvaniei.ro

Viața lui Ferenc Puskás, cel mai celebru fotbalist maghiar al tuturor timpurilor, va deveni subiectul unui grandios musical ce urmează să fie prezentat pe scena Teatrului Erkel din Budapesta, în regia lui Vajk Szente.Öcsi Puskás” va avea avanpremiera în data de 20 august.

“Povestea piesei muzicale începe în 1937, când Öcsi Puskás, la vârsta de 10 ani, a fost legitimat la echipa Kispest, din Budapesta, şi se încheie în 1960, când a marcat…

Stirile Transilvanieihttp://www.stiriletransilvaniei.ro
Suntem un agregator de știri și informații, o platformă media ce își propune să adune, să filtreze știrile false și apoi să difuzeze știrile de interes din diferite surse către publicul transilvan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Criza politică s-a terminat. Ce prevede noul protocol negociat de liderii coaliției PNL – USR PLUS – UDMR

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au convenit, marți seara, după șase ore de negocieri, asupra unor completări la protocolul de funcționare a coaliției,...

Valeriu Gheorghiță: “Începe vaccinarea prin centre mobile și cu sprijinul echipelor mobile, în primele 14 județe din țară”

Programările pentru imunizare se vor putea face și direct la centrul de vaccinare

Moldovenii cu pașaport românesc s-ar putea vaccina în România

Premierul Florin Cîţu a purtat marți discuții cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, despre vaccinarea în țara noastră a cetățenilor români din Republica Moldova, indiferent unde aceștia locuiesc.