Fabrica Elis Pavaje de la Arad deschide oportunități pentru 80 de noi locuri de muncă în vestul țării (P)

Data:

Fabrica de la Arad este cea mai mare investiție a companiei, în valoare de 20 de milioane de euro. Platforma noii fabrici se întinde pe o suprafață de 110.000 metri pătrați.

Obiectivul fabricii este să deservească în mod special zona de vest a țării și să fie o platformă de dezvoltare de noi produse, fluxul de producție fiind complet automatizat, printr-un proces ce integrează o serie de roboți industriali.

Producția fabricii răspunde cererii pieței de prefabricate din beton, unde nevoia de diversitate crește de la an la an. Capacitatea tehnologică a liniei de producție este de 7.000 de metri pătrați de pavele/zi.

Fabrica de la Arad este deosebit de importantă pentru companie, nu doar datorită capacității mari de producție, dar mai ales datorită noutăților pe care le aduce în oferta Elis Pavaje pentru piața românească.

Pe lângă produsele standard – pavele, dale, borduri, elemente prefabricate din beton pentru garduri şi ziduri, elemente de canalizare, aflate în oferta generala a companiei – la Arad se vor dezvolta produse cu finisaje speciale. Românii își doresc din ce în ce mai mult amenajări exterioare deosebite, asemenea celor pe care le admiră în occident, iar producția de la Arad are ca obiectiv lansarea de noi modele din gama premium.

Fabrica Elis Pavaje de la Arad urmează a folosi avantajele energiei regenerabile prin panouri fotovoltaice.

Această investiție face parte din strategia de business a companiei de a se orienta spre resurse verzi, mai convenabile, dar și un deziderat de a reduce amprenta de dioxid de carbon și a economisi resursele. Platforma industrială va fi alimentată de un parc fotovoltaic propriu cu o capacitate anuală de 440 MW/h. ce va contribui la protejarea mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de CO2 cu 134,2 tone/an.

În prezent, compania se află în plin proces de recrutare pentru a acoperi cele peste 80 de posturi în departamentele de producție, suport vânzari și logistică.

Angajările vizează posturile de inginer automatizări, operatori stație producție, operatori ambalare – sortare, stivuitoriști, laborant, șoferi mașină cu macara, secretară, muncitori necalificați, responsabil clienți, operator avize, tehnician producție, șef de schimb, mecanic, inginer mecanic, gestionar depozit, personal curățenie.

„Ne dorim ca prin această investiție să oferim noi oportunități de angajare oamenilor din zona Aradului. Condițiile de muncă sunt la standarde occidentale, asigurăm stabilitate și o grilă salarială corectă. De asemenea, sperăm ca această deschidere să fie privită ca un bilet de întoarcere la cei dragi, pentru profesioniștii plecați din țară”, a declarat Emil Goța, directorul general al companiei.

La finalul anului 2022, compania avea 712 angajați în cele 5 fabrici ale companiei din Petrești- jud Alba, Vîntu de Jos – jud Alba, Stoenești jud Prahova, Secuienii Noi – jud Neamț, Arad – jud Arad.

Primele pavele Elis Pavaje la Arad au ieșit din producție încă de la finalul anului 2022, iar în prezent linia de fabricație lucrează pentru a acoperi comenzile aflate în curs.

Din această lună, persoanele interesate de produse pentru amenajare și distribuitorii de pavele care își doresc o colaborare, sunt așteptați la fabrica Elis Pavaje de la Arad.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească și un business de familie fondat în 1991 în Petrești, jud. Alba, de Elisiu Goța. Compania comercializează prefabricate din beton vibropresat precum dale, pavele, borduri, rigole, elemente pentru gradină și oferă servicii profesionale precum consultanță, proiectare și execuție pentru proiecte de infrastructură, proiecte industriale sau comerciale.

Compania, liderul pietei din Romania, are peste 200 de parteneri în întreaga țară. Elis Pavaje deține 5 unități de producție la Petrești și Vîntu de Jos (județul Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Arad (Arad).

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Constituția centenară

La sfârșitul acestei săptămâni se împlinesc 100 de ani...

Aktual24: Cotele la pariuri privind viitorul președinte al României. Geoană stă cel mai bine, Simion apare pe locul 6, Firea e pe 10

O casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a-și încerca norocul și în privința alegerilor prezidențiale. Cei mai mulți cred că Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Profesor de matematică, lăsat fără bani de un puşti, prin telefon

A încercat să-i învețe matematica pe unii deținuți, dar a căzut victimă unui hoț în vârstă de numai 15 ani. Este pățania unui botoșănean, cadru didactic la o unitate de învățământ special, care a rămas fără bani în cont, după ce și-a pierdut telefonul mobil.