Fake-news lansat de PNL. Sondajele sunt de partea primarului Municipiului Slatina | Reporter24

Data:

spot_img

Fake-news lansat de PNL. Sondajele sunt de partea primarului Municipiului Slatina, Emil Moţ. Potrivit unui sondaj realizat de Psiho Global Consult, acesta ar urma să câștige detașat un nou mandat la Slatina, contrar afirmațiilor făcute de PNL.

Primarul Emil Moț va obține victoria, în înfruntarea electorală de duminică, cu 57% din voturi, conform unui sondaj asumat și realizat de o instituție respectată și specializată în măsuratori sociologice, Psiho Global Consult, pe un eșantion de 1.000 de chestionare completate între 25-27 aprilie.

Sondajul a fost făcut public de PSD Olt, după ce unul dintre contracandidaţi a furnizat date sociologice neasumate de niciun institut de sondare a opiniei publice.

A fost „un fake-news marca PNL Olt”

„Într-un articol plătit de PNL Olt, apare un sondaj nerealizat, necomandat și neasumat de nicio casă de sondare a opiniei publice, care minte despre șansele unui agitator de profesie.

Citește și: Tinerii pot schimba soarta acestor alegeri. De ce? Pentru că 2024 este anul în care un milion de tineri pot vota pentru prima dată | VIDEO

PSD Olt pune la dispoziția publicului, sondajul real cu intenția de vot a slătinenilor, pentru o informare corectă și pentru a combate un alt fake-news marca PNL Olt.

Vă prezentăm adevărul necosmetizat:  Emil Moț Primar”, transmite PSD Olt.

Continuarea în Reporter24

Ar urma un al treilea mandat

În cazul câștigării alegerilor din 9 iunie, Emil Moț ar urma să se afle la al treilea mandat de primar. În 2020, Moț a câștigat cu 49,65 % din voturi, iar anul acesta se anunță o victorie detașată.

Emil Moț s-a aflat în mijlocul unui scandal în care implicat era socrul său. Acesta din urmă și-a construit o vilă într-o zonă protejată.

Deși legea interzice zidirea oricărui tip de clădire într-o astfel de zonă, totuși socrul primarului, director la o companie a Primăriei, a obținut avizul de mediu. Cum a reușit? PRESShub a investigat. Detalii în articolul de mai jos.

Citește și: Primarul Slatinei ascunde o vilă imensă pe proprietatea socrului, director la o companie a Primăriei

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related