Familia președintelui Joe Biden discută despre o posibilă retragere din campania prezidențială | The Epoch Times

Data:

spot_img

Familia președintelui american Joe Biden a început să discute despre o posibilă retragere din campania prezidențială. Planul ar avea în vedere o retragere calculată pentru a pune partidul în cea mai bună poziție în fața lui Donald Trump, pe fondul îngrijorărilor legate de sănătatea și stabilitatea lui Biden.

Membrii familiei preşedintelui Joe Biden au început discuțiile despre cum ar putea arăta o retragere a acestuia din campania prezidenţială, au declarat două persoane familiarizate cu discuţiile.

Tonul general al conversaţiilor a fost că orice plan de retragere – în cazul în care Biden decide să facă acest pas, aşa cum cred din ce în ce mai mult unii dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai săi – ar trebui să pună partidul în cea mai bună poziţie pentru a-l învinge pe fostul preşedinte Donald Trump, potrivit NBC News.

Retragerea lui Joe Biden, luată în discuție

Membrii familiei lui Biden au discutat în mod special despre modul în care acesta ar dori să îşi încheie candidatura pentru realegere în propriul său moment şi cu un plan atent calculat.

Consideraţiile cu privire la impactul campaniei asupra sănătăţii sale, a familiei sale şi a stabilităţii ţării sunt printre cele care se află în prim-planul discuţiilor, au declarat persoanele familiarizate cu aceste discuţii.

Citește și Adunările publice în apropiere de sediul guvernului, palatul prezidenţial, parlament şi tribunale, interzise prin lege, în Slovacia

Perspectiva ca Biden să ia în considerare posibilitatea de a se retrage, cu atât mai puţin faptul că familia sa elaborează un posibil plan în acest sens, este o evoluţie extraordinară care vine după ce preşedintele american a declarat în repetate rânduri că nu va renunţa la poziţia sa de prezumtiv candidat al Partidului Democrat.

Cu fiecare zi care a trecut de la dezbaterea dezastruoasă de acum trei săptămâni cu Trump, liderii Partidului Democrat, donatorii şi chiar funcţionarii care fac parte din eforturile sale pentru un nou mandat la Casa Albă şi-au exprimat îngrijorarea.

În acelaşi timp, democraţii văd cum republicanii se mobilizează în jurul lui Trump, care tocmai a supravieţuit unei tentative de asasinat şi a acceptat nominalizarea partidului său joi seara. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, a negat că ar exista astfel de discuţii de retragere în rândul familiei.

Citește continuarea în The Epoch Times

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto:The Epoch Times)

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

“Noul” regim migratoriu de la Berlin și victoria AfD din Est | Știri din Diaspora

“Noul” regim migratoriu de la Berlin și victoria AfD...

Vizita ministrului de Externe al Ungariei la Chișinău, deserviciu pentru Moldova | Deutsche Welle

Ministrul de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, a acuzat...

Statele Unite au început să blocheze site-uri false care răspândesc propagandă rusă

Guvernul american a blocat 32 de site-uri false care...