Faptele de „arme” ale interlopului Emi Pian: Cerea 10% dobândă pe zi pentru banii daţi cu camătă « newsweek.ro


El făcea și 3.000 de euro, de pe o zi pe alta, ca dobândă de la un singur om împrumutat! Dacă nu ar fi făcut cerere de liberare condiţionată, Emi Pian ieşea din închisoare în ianuarie 2021.

Dar el a fost un “deţinut model”, conform Penitenciarului Rahova, a muncit la Protecția Animalelor şi a reușit să convingă instanţa din prima că merită să fie liber.

Fusese condamnat la 3 ani şi 8 luni…

partajează acest articol:
Newsweek Romania
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

UPDATE. VIDEO. Atentat terorist la o școală din Rusia. S-au înregistrat 11 răniți și 9 morți

UPDATE 12.56: Numărul de persoane ucise în atacul cu focuri de armă dintr-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei a crescut la...

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.
partajează acest articol: