marți, 27 iulie 2021
AcasăNewsletterFără apă și curent la mina Paroșeni « gddhd.ro

Fără apă și curent la mina Paroșeni « gddhd.ro

Exploatarea minieră Paroșeni a rămas fără apă și curent. Amplasamentul exploatării miniere a fost predat constructorului care trebuie să ecologizeze perimetrul. Apa a înghețat, iar electricitatea nu mai ajunge la sediul administrativ. 

Defectul, căutat

Directorul Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului, Gheorghe Bobar, spune că mai mulți reprezentanți ai societății, dar și ai constructorului încearcă să vadă unde este defecțiunea care a lăsat sediul administrativ fără curent.

”Exista un branșament general când erau toate instalațiile sub tensiune. Marile instalații  consumatoare de energie au fost debranșate și a rămas racordată la curent doar clădirea administrativă.…

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE