sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterFără aviz! Spitalul din Lugoj funcționează de peste 20 de ani fără...

Fără aviz! Spitalul din Lugoj funcționează de peste 20 de ani fără autorizație de securitate la incendiu

Tragedia de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, care s-a soldat cu 10 pacienți morți, readuce în discuție situația spitalului din Lugoj.

„Spitalul din Lugoj nu mai are autorizație de securitate la incendiu de peste 20 de ani. A făcut cineva, ceva? Au pus camere video peste tot pe unde au putut, au pus becuri in parcul spitalului, ori bariere la poarta de la intrare, însă nimic pentru a crea condițiile legale de siguranță în exploatare. Care era prioritatea? A trebuit să facem, la propriu, scandal pentru ca spitalul să fie dotat cu aparatură. Este oare firesc? Nici măcar apă caldă la robinete nu avem”, a spus primarul Claudiu Buciu.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE