duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterFără precedent: Mai mulţi deputaţi PNL au primit apeluri false să meargă...

Fără precedent: Mai mulţi deputaţi PNL au primit apeluri false să meargă la DNA chiar înainte de votul pe desfiinţarea SIIJ

Situaţie fără precedent în Parlamentul României: Mai mulţi parlamentari PNL au fost sunaţi să se prezinte la DNA Braşov chiar înaintea votului pe legea privind desfiinţarea Secţiei Speciale. Potrivit preşedintelui liberalilor Ludovic Orban, apelurile s-au dovedit a fi false, prin această iniţiativă obscură urmărindu-se să nu fie asigurat cvorumul. Ar putea urma o anchetă a Poliţiei în acest sens.

„S-a petrecut un lucru absolut incredibil. Foarte mulţi colegi deputaţi din PNL, cu 40 de minute, 30-20 de minute înaintea exercitării votului pe proiectul de lege de desfiinţare a Secţiei speciale au fost sunaţi şi convocaţi la DNA Braşov. Nu-i ştiu pe toţi, că n-am apucat să vorbesc. Deci, mai mulţi deputaţi ai PNL au fost sunaţi de pe un număr de telefon, probabil număr de cartelă, şi au fost convocaţi la DNA Braşov. Evident că era un apel fals. Cineva a premeditat ca înaintea votului pentru desfiinţarea Secţiei Speciale, deputaţii PNL să fie chemaţi să li se comunice în mod fals că trebuie să se prezinte la DNA Braşov”, a dezvăluit Orban.

Întrebat cine sunt parlamentarii care au fost sunaţi, liderul PNL a replicat: „Sergiu Vîlcea, Luminiţa Arcali, Nicolae Giugea… E o listă foarte mare, cred că sunt peste zece deputaţi. Nu ştiu dacă mi-au comunicat toţi cei care au fost sunaţi”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE