joi, 28 octombrie 2021
AcasăRețeaFără restricții la flori, în școală, de 8 Martie

Fără restricții la flori, în școală, de 8 Martie

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a declarat că nu există restricţii pentru ziua de 8 Martie, aşa cum nu au existat nici de 1 Martie. Ministrul a îndemnat, însă, la prudență și a subliniat că este recomandată evitarea aglomerările.

„La fel ca la 1 Martie, apelul este la prudenţă, la evitarea aglomerărilor care ar putea genera interacţiuni care să crească posibilitatea de transmitere a virusului. Nu sunt restricţii speficice”, a precizat, Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educației a susținut că nu au existat situaţii neobişnuite, în unitățile de învățământ, cu ocazia zilei de 1 Martie şi, prin urmare, nu se impun măsuri speciale pentru 8 Martie.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE