luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFata de 15 ani, răpită în Cluj-Napoca, are mai multe dosare penale

Fata de 15 ani, răpită în Cluj-Napoca, are mai multe dosare penale

Ieri, 15 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale și cei ai Secției 1 Poliție au reținut pentru o perioadă de 24 de ore trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Tânăra de 15 ani care a fost luată cu forța de trei tineri de pe stradă este o mai veche cunoștiință a polițiștilor clujeni.

Fata de 15 ani care a fost urcată cu forța într-o mașină în centrul Clujului are un copil de doar câteva luni și este cercetată în mai multe dosare penale pentru furt, conform unor surse Monitorul de Cluj. Tânăra își face veacul în zona Gării din Cluj-Napoca și a avut de-a lungul timpului mai multe aventuri cu bărbați necunoscuți.

În ciuda faptului că are doar 15 ani, tânăra este deja mamă și o mai veche cunoștință a polițiștilor clujeni. Unul dintre bărbații care au luat-o de pe stradă este chiar iubitul tinerei. De altfel, la mijloc se pare că a fost o neînțelegere între cei doi după ce bărbatul ar fi aflat că fata s-ar fi iubit cu un alt bărbat în această săptămână.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE