Felix Borcean: Caransebeșenii să fie mai responsabili decât noi, să părăsească tot mai rar locuințele! « expressdebanat.ro

Data:

Ordinul militar al ministrului de Interne Marcel Vela a dus într-un final la instaurarea unor măsuri de prevenire și diminuare a riscului de infectare cu COVID-19, e drept foarte restrictive, și în municipiul Caransebeș. Mare parte dintre acestea, propuse cu 24 de ore înainte și de primarul Felix Borcean, dar abrogate uterior pe motiv de nelegalitate!

Prefectul Caraș-Severinului,…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare