Femeia care și-a aruncat bebelușul din brațe într-un hotel din Timișoara, trimisă în judecată pentru tentativă de omor! « expressdebanat.ro

Data:

A cedat nervos după o ceartă cu iubitul și și-a vărsat nervii pe copilul pe care îl ținea în brațe. Femeia care a revoltat o țară întreagă în luna mai, după ce imaginile de pe holul hotelului au fost făcute publice, este cercetată acum pentru tentativă de omor!

Copilul avea doar două luni atunci când mama sa și-a ieșit atât de rău din fire, încât l-a…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: