Ferma-parc a șefului CJ Iași, făcută fără autorizaţie de construire

Data:

O investiţie majoră a familiei președintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a fost derulată fără autorizaţie de construire. Culmea, emiterea acestui act intră în competenţa instituţiei conduse de către liberalul Costel Alexe. „Grădina zoologică” de la Sculeni, aşa cum apărea în dosarul „Tabla” al DNA, a fost amenajată sub ochii autorităţilor fără ca, aparent, vreo instituţie de control să facă verificări.

Lucrările au început de câţiva ani, iar zona de agrement a fost deschisă publicului larg în luna septembrie, la scurt timp după ce „Ziarul de Iaşi” a prezentat amenajările făcute de firma Corporex SRL, condusă de fosta soţie a lui Costel Alexe.

La solicitarea ZDI, Consiliul Judeţean a confirmat ieri că, pentru amenajările de la Sculeni, au fost emise doar certificate de urbanism pentru intrare în legalitate. Raluca Alexe, fosta soţie a şefului CJ, ne-a declarat ieri că, în primă instanţă, au fost executate „lucrări de reparaţii, modernizare şi zugrăveli, fără a se interveni asupra structurii de rezistenţă sau a caracteristicilor iniţiale ale construcţiilor”.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Ce sunt armele nucleare tactice, cu care ne amenință Rusia? Ar trebui să ne îngrijorăm?

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Comunitatea Declic a primit Premiul GDS pe anul 2023

Comunitatea Declic a primit Premiul GDS pe anul 2023....

Trei parlamentari români, vizaţi de o grupare globală de spionaj a Chinei

Trei parlamentari români, vizaţi de o grupare globală de...

Noile reglementări împotriva dezinformării pe Internet. Un expert european explică noua lege valabilă în UE

Noile reglementări împotriva dezinformării pe Internet. Digital Service Act,...