Festivalul internaţional „Opera Nights”, în trei localități din județul Hunedoara. Două spectacole, la Castelul Corvinilor

Data:

Ediția din acest a Festivalului internaţional „Opera Nights” va avea loc în perioada 28 – 31 iulie și va cuprinde patru spectacole în trei orașe hunedorene: Petroșani, Hunedoara și Deva.

Festivalul va începe în 28 iulie, la Petroşani, cu musicalul „My Fair Lady”, de Frederik Loewe, şi va continua în 29 iulie, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, cu opera „Rigoletto”, de Giuseppe Verdi. Tot la Castelul Corvinilor va fi prezentat, în 30 iulie, spectacolul „Cavalleria Rusticana”, de Pietro Mascagni, ultimul spectacol programat fiind „Traviata”, de Verdi, pe o scenă amenajată în curtea interioară a clădirii Consiliului Județean Hunedoara, din Deva.

Publicul va avea ocazia să reîntâlnească nume de referinţă din muzica clasică şi de operă din ţară şi străinătate. Ansamblul orchestră-balet-cor al Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanţa, condus de dirijori din Tokyo, Bucureşti şi Constanţa, va acompania soliştii din Tokyo, Bucureşti, Braşov şi Constanţa. Directoarea artistică a festivalului este soprana Daniela Vlădescu.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Hunedoara, cu sprijinul instituţiilor culturale din subordine.

Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile.

Citește și: “Artiști români pentru artiști ucraineni”. Spectacole-lectură la Teatrul Național din București

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related