Festivalul medieval de la Ardud, „Poarta dintre Lumi”

Data:

spot_img

Festivalul medieval de la Ardud, „Poarta dintre Lumi”, aceasta este tema din acest an a MedievArtFest Ardud, care va avea loc în perioada 19-21 iulie.

Evenimentul, ajuns la a XII-a ediţie, este organizat de Primăria şi Consiliul Local Ardud, Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea”, având ca parteneri Consiliul Judeţean Satu Mare, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Festivalul de la Ardud a devenit „un brand al judeţului Satu Mare”

Având tema „Poarta dintre Lumi”, evenimentul aduce în prim-plan divergența dintre două lumi, punând față în față umanul și virtualul.

„Tema acestei ediţii este ceea ce ni se întâmplă nouă şi cum încercăm cu disperare să ne raportăm la anumite valori care să ne renască sau să ne împrospăteze valorile actuale. „, a transmis Liviu Pancu, directorul festivalului, confrom agerpres.

Programul festivalului AICI

Citește și: Primarul din Rovinari, parte a rețelei „Coldea – Dumbravă”, îngropat în datorii și beneficiar de donații suspecte de 850.000 de lei

„Este principalul eveniment care ne antrenează şi ne angrenează cu toate forţele noastre, din care am făcut un eveniment de marcă, un brand al judeţului Satu Mare şi al nord vestului ţării, dacă nu schit al ţării pentru că este unul dintre evenimentele din ţară cu vizibilitate şi notorietatea cea mai mare pe acest gen.

MedievArtFest Ardud se află la a XII-a ediţie, se desfăşoară în perioada 19-20-21 iulie sub aceeaşi coordonare de la începutul acestui festival, în persoana directorului artistic, actorul şi regizorul Liviu Pancu”, a declarat Ovidiu Duma, primarul orașului Ardud, potrivit agerpres.

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook / MedievartFest Ardud)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Universitatea de Vest din Timişoara organizează „Open Robotics Intelligent Grid”

Universitatea de Vest din Timişoara organizează „Open Robotics Intelligent...

Trupa Phoenix pregătește un turneu în memoria lui Nicu Covaci

Trupa Phoenix pregătește un turneu în memoria lui Nicu...

Pregătirile pentru Festivalul Ivan Patzaichin au ajuns la final

Pregătirile pentru Festivalul Ivan Patzaichin au ajuns la final....

Lansare de carte: „Cerșetorul de albastru”, de Crin-Triandafil Theodorescu | Săptămâna Online

Lansare de carte: „Cerșetorul de albastru”, de Crin-Triandafil Theodorescu....