Fetița accidentată de un minor, salvată după o operație de 9 ore

Data:

spot_img

Fetița de 7 ani care a fost rănită duminică seara într-un accident în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, din Capitală a fost dusă la la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” cu probleme grave la un picior.

A fost nevoie de o operație de 9 ore ca membrul să fie replantat. Starea fetiţei este relativ stabilă.

Citește și: De ce vrea Viktor Orban să luăm pastila roșie?

Fetița accidentată, dusă direct în sala de operație

”Ieri seară a fost adusă, de SMURD, o fetiţă de 7 ani, victima unui accident rutier, pieton, în stare gravă, intubată şi ventilată mecanic cu cvasiamputatie de membru inferior stâng de la nivelul coapsei.

Imediat s-a intrat in sala de operaţie cu echipă pluridisciplinară – anestezist, ortoped, chirurgie vasculară şi chirurgie plastică, pentru replantarea membrului. S-au refăcut: artera femurală şi toate structurile – os (numeroase fracturi) muşchi, tegument”, a transmis  medicul Raluca Alexandru, de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, potrivit News.ro.

Operaţia a durat nouă  ore

Acum fetiţa este in terapie intensivă în stare relativ stabilă, intubată şi ventilată mecanic.

Citește și: Biserica Ortodoxă Română ar trebui să recunoască preocupările Institutului Elie Wiesel de a nu repeta greșelile legionarismului ca fiind absolut legitime. Ionuț Mavrichi | INTERVIU

Un copil de 9 ani a fost accidentat mortal şi fetiţa de 7 ani a fost rănită duminică seară, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, de o maşină condusă de un adolescent de 17 ani.

Tânărul a fost reţinut, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primul transplant hepatic la Cluj-Napoca. O tânără de 25 de ani, salvată de un donator în moarte cerebrală

Primul transplant hepatic la Institutul Regional de Gastroenterologie şi...

Alexandru Mazăre a fost eliberat condiționat | Info Sud-Est

Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, a fost...