Fetiță de 8 ani abuzată de cei patru concubini ai mamei. DGASPC Iași: ”A fost molestată sexual”

Data:

După ce a fugit a patra oară de acasă, Claudița, fetița în vârstă de 8 ani din comuna Dagâța a fost găsită după ce a dormit o noapte in pădure. Aceasta a mărturisit că a fugit de acasă pentru că era abuzată de iubitul mamei sale. Ba mai mult, și ceilalți 3 concubini ai “mamei” au îndrăznit la fetiță. În ultimii 3 ani, Claudița a indurat abuzuri fizice și atingeri nepermise de la indivizii cu care mama își petrecea timpul.

Cea mai recentă situație de abuz sexual prin care a trecut a făcut-o să fugă de acasă. Individa care își spune mamă și concubinul actual al acesteia neagă acuzațiile, dar recunosc faptul că o băteau adesea. Iubitul acuzat că o atingea nefiresc și că îi făcea poze în timp ce copila făcea baie susține că este nevinovat. Acesta susține că o mai trăgea de păr și îi mai dădea palme la fund pentru că era obraznică. În 2020, la sfârșitul lunii august, Claudița a mai fost data dispărută și a fost găsită după ce dormise o noapte într-o căruță abandonată.

Reamintim că pe 28 iunie 2021, polițiștii ieșeni au fost anunțați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 că o minoră de 8 ani, din satul Piscul Rusului, comuna Dagâța, a dispărut de acasă și nu a revenit nici a doua zi. La căutările efectuate în cursul zilelor de 28 și 29 iunie 2021 au participat aproximativ 70 de persoane, polițiștii ieșeni beneficiind de sprijinul colegilor din Neamț, al jandarmilor, pompierilor, voluntarilor precum și al membrilor unor asociații care au participat cu autovehicule adaptate pentru căutări în zone împădurite și accidentate. În cadrul operațiunii a fost folosit un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și un câine de căutare în medii naturale de la IPJ Neamț. Pe 29 iunie 2021, Claudia Tololoi a fost găsită, după ce a petrecut o noapte singură în pădure. În cele din urma, fetița a spus că a fugit de acasă pentru că era abuzată de iubitul  mamei sale în mod repetat.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie sunt cu 25% mai mari

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie...