duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFiii celebrului procuror Alexandru Lele își terorizează vecinii

Fiii celebrului procuror Alexandru Lele își terorizează vecinii

Unu-i avocat, unul medic, altul viitor arhitect. Intelectuali, adică. Dar, în loc să aibă respectul vecinilor, se războiesc cu toţi. Este, pe scurt, povestea familiei avocatului orădean Alexandru Lele, fost procuror.

De-a lungul anilor, acesta a cumpărat mai multe case de la vecini care s-au plâns că s-au mutat doar pentru că au fost hărţuiţi; în primăvară fiul Laurenţiu a fost potolit cu Poliţia fiindcă voia să distrugă aleea unei vecine, iar în toamna asta şi-a câştigat faimă proastă şi celălalt fiu, Horaţiu. Pe motiv că o bucată de tencuială căzută de pe casa alăturată i-ar fi spart luneta maşinii, îi cere vecinului o sumă cât jumătate din valoarea vehiculului, deşi, culmea, omul şi-ar repara zidul dacă nu l-ar împiedica celălalt Lele junior.

În februarie, BIHOREANUL a relatat despre un scandal stârnit de Laurenţiu Lele, student la Arhitectură şi „şef de şantier” pentru lucrările de amenajare a unui şir de cinci apartamente cumpărate de familia sa într-un imobil din strada Postăvarului 5, la doi paşi de Teatru. Era a patra achiziţie concentrată în zona ultracentrală a oraşului, după ce în 2010 avocatul Lele a devenit stăpânul casei din Postăvarului 10, apoi şi al altora, din strada George Coşbuc 5 şi de pe Postăvarului 8 şi 3.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE