sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterAndreea Pora - Firea a provocat la un vot negativ. Îl va...

Andreea Pora – Firea a provocat la un vot negativ. Îl va avea

Ceea ce nu a înțeles Firea e că va fi un vot politic, dar va fi și unul direct împotriva ei. Împotriva a tot ce reprezintă ea și a ieșit la iveală cu asupra de măsură în această campanie mizerabilă.

Spectacolul grotesc al campaniei din București, o „caracatiță” de ură, manipulare, propagandă și minciună, s-a încheiat într-o apoteoză a murdăriei marca Firea-PSD.

Internetul colcăia vineri seara de mesaje injurioase, sponsorizate direct sau prin interpuși de PSD, la adresa lui Nicușor Dan, Clotilde Armand, Ciprian Ciucu și Radu Mihaiu, iar pe bulevard, între Piața Unirii și Universitate, tronau două panouri uriașe anti- Nicușor Dan.

Un asalt care arată nu doar disperarea de a pierde capitala, dar care vorbește singur despre calitatea umană a celor care îl lansează.

Pentru că orice campanie murdară este, în primul rând, despre partidul și candidații care o practică. La București a fost după chipul și asemănarea Gabrielei Firea și a PSD.

De altfel, social-democrații ne-au obișnuit vreme de 30 de ani, începând cu primele alegeri din 1990, cu astfel de campanii. Ele au atins apogeul în perioada Dragnea, să ne aducem aminte mizeriile răspândite la europarlamentarele și prezidențialele de anul trecut.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE