luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFirea, scoasă din sărite de un jurnalist care a prins-o cu un...

Firea, scoasă din sărite de un jurnalist care a prins-o cu un fake news. Refuză să mai răspundă la întrebare

Fostul primar al Capitalei şi actual prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea şi-a ieşit din fire în timpul unei conferinţe de presă organizate miercuri, când un jurnalist i-a cerut să spună concret de unde are informaţia potrivit căreia România ar fi singura ţară din Europa în care şcolile sunt închise din cauza pandemiei.

Pesedista a răspuns iniţial vag, dând ca sursă „presa internaţională”, dar jurnalistul nu s-a arătat mulţumit cu răspunsul primit şi a insistat, cerându-i să dea exact numele ziarului sau site-ului unde Firea susţinea că găsise informaţia cu pricina.

Redăm dialogul dintre cei doi:

Jurnalist: Aţi spus în mai multe rânduri, inclusiv astăzi, că România este singura ţară din Europa unde cursurile nu se ţin pentru că şcolile sunt închise, şi Letonia – sunt sigurele ţări din Europa în care nu se ţin cursuri în şcoli. Care este sursa informaţiei, pentru că în conformitate cu datele prezentate la zi de site-ul UNESCO sunt mai multe ţări, nu doar Letonia. Este şi Macedonia şi Slovacia, sunt regiuni din Italia, sunt mai multe zone. Deci care este sursa dumneavoastră?

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE