marți, 3 august 2021
AcasăNewsletterFirma bănuită că ar fi dat mită fostului ministru al Sănătății are...

Firma bănuită că ar fi dat mită fostului ministru al Sănătății are contract și în județul Hunedoara. Primarul se gândește chiar să-l rezilieze « gddhd.ro

Labirintul sinuos și uneori periculos al unor contracte fără de care nu poți dezvolta nimic. Dependența creată de instituțiile centrale și hăul în care este aruncat un politician ales în teritoriu dacă nu este suficient de ”abil” să înțeleagă regulile jocului. Ce alegi? Cât alegi? Cum te poziționezi?

Ceea ce stă în spatele acestui tip de lucru reprezintă un lung șir de discuții, negocieri, întâlniri și aranjamente la un nivel uneori chiar negândit de pionii prinși în joc. Dar marele grup, coordonat de la vârful instituțiilor, știe cum să acționeze.

SICAP și datele preliminare

Platforma publică de licitații este transparentă.…

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE