Firma bănuită că ar fi dat mită fostului ministru al Sănătății are contract și în județul Hunedoara. Primarul se gândește chiar să-l rezilieze « gddhd.ro

Data:

Labirintul sinuos și uneori periculos al unor contracte fără de care nu poți dezvolta nimic. Dependența creată de instituțiile centrale și hăul în care este aruncat un politician ales în teritoriu dacă nu este suficient de ”abil” să înțeleagă regulile jocului. Ce alegi? Cât alegi? Cum te poziționezi?

Ceea ce stă în spatele acestui tip de lucru reprezintă un lung șir de discuții, negocieri, întâlniri și aranjamente la un nivel uneori chiar negândit de pionii prinși în joc. Dar marele grup, coordonat de la vârful instituțiilor, știe cum să acționeze.

SICAP și datele preliminare

Platforma publică de licitații este transparentă.…

Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Zelenski somează Rusia să se retragă de la centrala nucleară Zaporojie / Noi explozii în Crimeea

Cel puţin patru explozii s-au produs joi seară într-o...

O instituție a statului a contestat decizia suspendării sesizărilor privind plagiatul lui Ciucă. Dar a refuzat să facă publică acțiunea

Ministerul Educației, prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior,...

VIDEO Afganistan: Copii vânduţi pentru adopţie, exploatare sexuală sau îndoctrinare

Copii vânduţi contra echivalentului a câteva sute de euro...