duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterFirma turcească care a livrat autobuze la București, probleme și la Craiova

Firma turcească care a livrat autobuze la București, probleme și la Craiova

Otokar Europe Filiala Bucureşti a solicitat, recent, suspendarea licitaţiei derulate de Primăria Craiova pentru achiziţionarea a 30 de autobuze electrice cu lungimea de circa 12 metri.

Firma cu originea în Turcia a cerut suspendarea procedurii până când Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) se va pronunţa în acest caz. Otokar Europe a mers pe ideea că, dacă remedierile solicitate vor fi adoptate, „se va modifica substanţial documentaţia de atribuire“, ceea ce ar da peste cap licitaţia. Asta şi pentru că termenul în care se mai puteau depune ofertele era foarte scurt, în opinia societăţii.

CNSC a fost însă de altă părere. A soluţionat litigiul, dar nu a oprit licitaţia. Totuşi, termenul a fost decalat. 

Licitaţia pentru achiziţia a 30 de autobuze electrice cu lungimea de circa 12 metri a fost lansată de Primăria Craiova la începutul lunii august. Asta după ce finanţarea europeană s-a obţinut pe ultima sută de metri, prin luna mai. Municipalitatea a cerut 30 de autobuze noi cu sistem de propulsie electric, 30 de staţii de încărcare lentă şi 7 staţii de încărcare rapidă.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE