vineri, 30 iulie 2021
AcasăNewsletterFirmele, obligate să distribuie angajaților minim 7,5% din profit! Proiect de lege...

Firmele, obligate să distribuie angajaților minim 7,5% din profit! Proiect de lege controversat, propus de un deputat clujean

Deputatul independent Adrian Dohotaru a inițiat un proiect legislativ care obligă angajatorii să dea o cotă parte din profit de 7.5% angajaților.

Proiectul de lege prevede ca toți angajatorii, atât cei de stat, cât și cei din mediu privat, să fie obligați să aloce salariaților o cotă de cel puțin 7,5% din profitul net realizat. Autorul propunerii legislative, deputatul independent Adrian Dohotaru, susține că participarea la profit a salariațiilor este o practică des întâlnită la nivelul statelor membre ale Uniunii Europene.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE