Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu s-au mobilizat puternic pe lotul 4 al drumului expres Craiova-Pitești | Argeșul Online

Data:

spot_img

Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu s-au mobilizat puternic pe lotul 4 al drumului expres Craiova-Pitești. Termenul de finalizare al lucrărilor este 15 noiembrie 2024.

„Antreprenorul de pe Tronsonul 4 al DEx12, Craiova-Pitești, a ajuns la un stadiu fizic de 70%. Asocierea SC SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL (toate, firme ale lui Dorinel Umbrărescu – n.r.), are mobilizați pe acest șantier în acest moment 764 angajați și 221 utilaje.

Citește și: International Opera Awards – soprana Adela Zaharia a fost nominalizată la premiul „Best Female Singer”

În această perioadă se efectuează în principal lucrări la terasamente (excavații, umpluturi, îmbunătățiri teren, balast, taluzare, pământ vegetal pe taluz, așternere și pregătire strat de balast, așternere strat de bază de asfalt) și la structuri (armare plăci suprabetonare, armare elevație, cofrare, betonare, hidroizolatie, decofrare, montare lise prefabricate ziduri întoarse etc.)

În paralel constructorul lucrează și la un drum care face legătura între DN 65, DeX12 și DN 65A și care va avea 6,7 km”, a informat azi Direcția Regional de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova.

Continuarea, în Argesulonline.ro

Citește și: Cea de-a 18-a ediție TIFF Sibiu se desfășoară între 12-15 septembrie | Mesagerul de Sibiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Asociația Pro Infrastructură / Facebook)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alexandru Mazăre a fost eliberat condiționat | Info Sud-Est

Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, a fost...