joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterFlagrant la RAR. Reținut pentru șpagă

Flagrant la RAR. Reținut pentru șpagă

Un angajat al Registrului Auto Român Argeş a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, după ce ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie l-au prins în flagrant în timp ce lua mită.

„Două persoane, respectiv un funcționar public și o persoană fără calitate specială, sunt cercetate, prima în stare de reținere, iar cea de-a doua sub măsura controlului judiciar, pentru infracțiuni de corupție, după o acțiune de prindere în flagrant.

În fapt, ieri, 17 decembrie 2020, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Argeș, au organizat și realizat acțiunea de prindere în flagrant a unei persoane fără calitate specială, care a solicitat și a primit, de la un martor denunțător, suma de 300 de euro pentru a i-o înmâna unui funcționar din cadrul  Registrului Auto Român Argeș, în vederea omologării unui autoturism adus din Marea Britanie.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE