sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterFlorin Călinescu anunță posibila fraudare a alegerilor la Moldova Nouă: "Aceste golănii...

Florin Călinescu anunță posibila fraudare a alegerilor la Moldova Nouă: „Aceste golănii trebuie să înceteze!”

Președinte al Partidului Verde, vedeta Pro TV, Florin Călinescu, semnalează organelor de cercetare penală din Caraș-Severin turismul electoral care s-ar practica în aceste zile la Moldova Nouă, unde duminică au loc alegeri pentru funcția de primar!

Totodată, Călinescu le atrage atenția celor care s-ar putea lăsa implicați într-o fraudă de acest gen, acceptând rolul de flotanți în orașul Moldova Nouă doar pentru a se prezenta duminică la urne cu o opțiune de vot impusă, că vor răspunde în fața legii. Eugen Băleanu, candidatul Partidului Verde pentru funcția de primar al orașului de la Dunăre, a prezentat cifre concrete în acest sens, cifre care într-adevăr ar influența rezultatul alegerilor și ar anula voința cetățenilor. „Peste 200 de persoane au cerut vize de flotant. Cine va hotărî destinele orașului Moldova Nouă?! Flotanții sau cetățenii orașului?! Am informații că fiecare primar liberal din zonă va trimite flotanți care să voteze la Moldova Nouă pentru că Ion Chisăliță trebuie salvat cu orice preț!”, a acuzat Băleanu.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE