Băluță, agentul verde de marketing al blocurilor „Sportivilor“. Miza: 250 de milioane de euro

Data:

Primarul de la Sectorul 4 plătește zeci de milioane să facă un parc lângă betoanele clanurilor. Robert Nica, unul dintre liderii clanului „Sportivilor“, împreună cu doi asociați, construiește un ansamblu imobiliar a cărui valoare de vânzare este de aproximativ 40 de milioane €.

Robert Nica, unul dintre liderii clanului „Sportivilor“, împreună cu doi asociați, construiește un ansamblu de blocuri a cărui valoare de vânzare se învârte în jurul sumei de 40 de milioane de euro. Deși legea îl obliga să împânzească spațiile dintre blocuri cu verdeață, doar pe maidanele din jurul imobilelor mai cresc ceva buruieni.

Dar, foarte convenabil, pe contul de Facebook al proiectului imobiliar se promovează spațiile verzi amenajate din banii Primăriei Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță. 

Cel mai mare parc rezidențial din Capitală

În sudul Bucureștiului, pe terenurile fostelor sere de stat, a fost dezvoltat unul dintre cele mai mari ansambluri imobiliare din Capitală: Metalurgiei Park Residence. Aici s-au apucat să construiască în urmă cu aproximativ cinci ani mai mulți dezvoltatori imobiliari din Popești Leordeni, inclusiv Robert Nica, unul dintre liderii temuți ai Clanului „Sportivilor“ din Sectorul 4. 

Chiar dacă numele complexului conține cuvântul „park“, până în prezent s-a construit doar un parc de blocuri care adăpostește peste 5.000 de apartamente.

Citește articolul complet în Newsweek România

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie sunt cu 25% mai mari

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie...