luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFlorina Presadă a demisionat din USR după ce un IT-ist din Timișoara...

Florina Presadă a demisionat din USR după ce un IT-ist din Timișoara a fost propus de partid secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Florina Presadă, fost senator USR în precedenta legislatură, a anunțat vineri pe Facebook că a demisionat din partid. Ea a scris că a luat decizia de a demisiona după ce conducerea partidului l-a propus pe Călin Badiu, un IT-ist din Timișoara, consilier județean, drept secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

”Adevărul este că nu mă mai regăsesc în această construcție politică de ceva vreme iar după decizia BN USR de aseară de a-l propune pe Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, mi-a fost clar că expertiza mea nu mai este de folos în această organizație.

Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice pentru noul USR. Numirile politice pentru anumite poziții sunt firești și pot accepta că cei ajunși la putere îi vor prefera pe unii în detrimentul altora, dacă au de ales între oameni cu competențe similare. Dar ce nu pot accepta este ca în urma acestor numiri să aibă de suferit serviciul public sau ca aceste numiri să nu țină cont deloc de competențe”, a scris Presadă.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE