joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterFocar COVID-19 la Spitalul Municipal „Dr. A. Simionescu” Hunedoara

Focar COVID-19 la Spitalul Municipal „Dr. A. Simionescu” Hunedoara

Șapte asistente și o liftieră de la Spitalul Municipal „Dr. A. Simionescu” Hunedoara s-au infectat cu COVID-19. Acestea se află internate în același spital, la Secția de Boli Infecțioase, fiind asimtomatice. Conform managerului unității sanitare, Radu Budae, există suspiciunea că s-au infectat dintr-o sursă din afara spitalului.

„Sunt 7 asistente și o liftiră care au fost confirmate cu COVID-19. Cinci ditre ele sunt de la Secția de Boli Infecțioase, una de la Recuperare Medicală și una de la Dermatologie. Liftiera a fost confirmată din postura de pacientă, fiind testată.

Credem că sunt legate printre ele, au stat împreună într-un spațiu comun, după ce o asistentă a contactat virusul de la soțul ei, care este taximetrist. Toate colegele nostre sunt internate în Secția de Boli Infecțioase și sunt asimtomtice”, a declarat managerul Budae.

Intrebat dacă există șanse să mai apară astfel de cazuri, managerul a susținut că a testat tot personalul de la Boli Infecțioase și au fost negative.

Spitalul Municipal „Dr. A. Simionescu” Hunedoara a mai avut astfel de probleme în perioada de început a pandemiei, când au fost infectate 20 de persoane din personalul medical.

Nicu Tașcăhttp://jvj.ro
Ziarist din anul 2000. În 2003 a fondat publicația „Jurnalul Văii Jiului”, iar în 2018 a publicat prima carte: „Observator. Jurnal socio-politic 2003-2018”, apărută la Editura Universității Babeș-Bolyai Cluj- Napoca. În prezent, lucrează și ca Expert Comunicare și PR și implementează proiecte pentru tineri.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE