Focar de COVID-19 la un cămin de bătrâni din Petroșani

Focar de COVID-19 la un centru de bătrâni din municipiul Petroșani, iar reprezentanții DSP Hunedoara spun că până la acest moment sunt 25 de teste pozitive.

irectorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei, spune că rezultatele pozitive au început să apară de miercuri seară.

„Până acum sunt 25 de cazuri pozitive.  Pacienții vor fi evaluați, urmează să se stabilească dacă vor fi internați în spital sau nu”, a declarat directorul DSP Hunedoara.

Preotul Gabriel Bulf, cel care administrează căminele de bătrâni înființate de Asociația Bunicii Văii Jiului, afirmă că până nu e realizată ancheta epidemiologică nu poate spune nimic concret.

Asociația „Bunicii Văii Jiului” are două cămine de bătrâni în municipiul Petroșani. Unul la intrarea în cartierul Bosnea, în clădirea în care a funcționat Școala Generală nr.3, iar celălalt în cartierul Aeroport. În fiecare dintre cămine sunt peste 20 de beneficiari.

partajează acest articol:
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: