vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterFocarul de la Câțcău se extinde cu încă 24 de cazuri! Mai...

Focarul de la Câțcău se extinde cu încă 24 de cazuri! Mai sunt locuri în spitalele Covid-19 din Cluj?

Au mai fost depistate încă 24 de cazuri de coronavirus la căminul de vârstnici de la Câțcău, unde a fost declarant miercuri focar de infecție.

Cluj a înregistrat 104 cazuri noi, pe 1 octombrie, joi, un număr record de infectări cu COVID-19. Încă 24 dintre acestea au fost depistate la căminul de vârstnici din Câțcău miercuri seara.

Astfel, focarul de infecție cu noul coronavirus s-a extins la 40 de persoane infectate. Dintre cele 40 de cazuri, 32 sunt reprezentate de rezidenți, iar 8 au fost depistate în rândul personalului.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, despre focarul de la Câțcău și locurile din spitale de COVID-19

Procedura este aceeași ca în situațiile precedente. Cei infectați vor fi evaluati la unul din spitalele destinate COVID-19 din Cluj-Napoca, urmând ca cei care sunt asimptomatici sau prezintă o formă ușoară să fie carantinați în interiorul azilului de bătrâni.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE