joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterFocuri de armă la Reșița. Ce au declarat polițiștii

Focuri de armă la Reșița. Ce au declarat polițiștii

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată miercuri, prin apel 112, de către o femeie care a acuzat faptul că ar fi fost un amenințată și împușcată cu un pistol cu bile de către concubin. Totul ar fi avut loc în locuința acestuia.

Femeia s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.

Polițiștii deplasați de urgență la fața locului, au identificat-o pe cea care a sunat la 112, o femeie în vârstă de 46 de ani și pe concubinul acesteia, în vârstă de 27 de ani.

Asupra bărbatului a fost găsit un pistol de tip Airsoft, iar la locuința acestuia a fost găsit un alt pistol cu gaze, ambele arme fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Ancheta este în plină desfășurare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, urmând a fi stabilită întreaga situație de fapt și de drept și a fi dispuse măsurile legale.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE