luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateForțe speciale ale SUA, agenți CIA și veterani de război încearcă să-i...

Forțe speciale ale SUA, agenți CIA și veterani de război încearcă să-i salveze pe foștii aliați afgani

Actuali și foști membri din forțele speciale americane, veterani de război, precum și agenți din comunitatea de informații își folosesc propriile rețele de contacte pentru a scoate în siguranță din Afganistan soldații afgani din trupele de comando, spioni și translatori locali care au lucrat pentru Statele Unite, după ce au fost profund dezamăgiți de modul în care Administrația Biden a pregătit și desfășurat operațiunile de evacuare din Kabul.

Mai multe grupuri constituite recent de membri ai U.S. Special Forces, SEAM Team Six și CIA se află în prezent într-o cursă contracronometru pentru a-i salva pe afganii care au colaborat cu forțele internaționale în cei 20 de ani de război în Afganistan, campania „Dunkerque Digital” fiind doar una dintre multiplele operațiuni de salvare.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE