luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFost preot din Oradea, urmărit internațional, atacă judecătorii și procurorii într-un videoclip...

Fost preot din Oradea, urmărit internațional, atacă judecătorii și procurorii într-un videoclip postat pe YouTube

Ovidiu Marian Pop, fostul preot ortodox de la Biserica cu Lună din Oradea, condamnat la 9 ani de închisoare pentru evaziune fiscală și dat în urmărire internațională, își atacă judecătorii și procurorii pe Youtube. Verdictul curții de apel Oradea, 9 ani de închisoare cu executare, reprezintă cea mai aspră pedeapsă primită vreodată în Bihor de o fostă față bisericească.

Fostul preot a dispărut fără urmă de câteva zile, imediat după aflarea sentinței, polițiștii care l-au căutat pentru a-l duce să-și execute pedeapsa negăsindu-l nicăieri. Acum, preotul și-a făcut apariția într-o înregistrare pe YouTube, în care susține că este nevinovat și că a avut parte de un proces incorect.

„Cât mai valorează viața unui om? Pare deja o întrebare retorică. Pentru că pe de o parte, parcă nu valorează nimic, pe de altă parte, în sume, pentru unii valorează ceva. Am cerut o șansă să mă apăr. Am fost învinuit de ceva, nu am făcut faptele acestea, iar șansa asta nu mi s-a dat”, spune în filmarea postată pe YouTube fostul preot.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE