miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFost procuror, găsit mort alături de menajeră. Rudă cu fostul primar al...

Fost procuror, găsit mort alături de menajeră. Rudă cu fostul primar al Pașcaniului, Dumitru Pantazi

Un fost procuror din Paşcani şi menajera acesteia au fost găsite moarte în casă, sâmbătă la amiază, în suburbia Lunca din Paşcani. Codruţa Pantazi, fostă procuror, în prezent pensionată şi o femeie care o ajuta la treburile casnice, au fost găsite fără viaţă în jurul orei 12.30. Din primele cercetări se pare că femeile au murit din cauza unei acumulări de monoxid de carbon. 

„Sâmbătă, în jurul orei 12.30, am fost sesizaţi despre faptul că două femei au fost găsite decedate în anexa locuinţei uneia dintre ele, din municipiul Paşcani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat cadavrele a două femei, de 61 de ani, respectiv 62 de ani. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă si s-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului, iar cercetările continuă”, se arată în comunicatul remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE