Fost şef al Jandarmeriei, implicat în violențele din 10 august, pensionat la 42 de ani

În vârstă de 42 de ani, Ionuț Sindile ar suferi de probleme la inimă.

Fostul şef al Jandarmeriei Române, Ionuţ Cătălin Sindile, unul dintre personajele principale în represiunea contra protestatarilor paşnici de la mitingul diasporei din 10 august, s-a pensionat pe caz de boală, a anunţat G4Media.ro, citând surse. 

Anterior pensionării, Sindile a fost comandant al şcolii de aplicaţie pentru jandarmi. Miza retragerii sale ar fi una financiară, au explicat aceleaşi surse, fiind diferenţe considerabile între salariul primit la Şcoala de Aplicaţie şi pensie.

În luna decembrie, Şefii Jandarmeriei, Cătălin Sindile şi Sebastian Cucoş, urmăriţi penal în dosarul violenţelor de la mitingul Diasporei din 10 august, au încercat să se pensioneze medical pentru a nu fi traşi la răspundere în urma anchetei interne de la MAI.

Cei doi – cercetaţi de Parchetul General pentru abuz în serviciu, purtare abuzivă şi fals intelectual – se aflau în concediu medical pentru 3 luni.

partajează acest articol:
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: