joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFostă candidată USR-PLUS la Primăria Oradea este propusă secretar de stat în...

Fostă candidată USR-PLUS la Primăria Oradea este propusă secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

Bihorul va avea un reprezentant la conducerea Ministerului Sănătăţii. Fostă candidată la funcţia de primar al Oradiei, din partea alianţei USR-PLUS, doctoriţa Ioana Mihăilă, a fost propusă secretar de stat de către USR-PLUS în ministerul condus de Vlad Voiculescu.

Mihăilă a fost selectată în urma unei competiţii interne în partid şi a fost oficial nominalizată ca o propunere miercuri seară. „Am avut un concurs intern de candidaturi, la care m-am înscris, dar desigur că decizia finală a aparţinut ministrului”, a declarat Mihăilă pentru BIHOREANUL. Ea urmează să preia funcţia oficială după ce un ordin în acest sens va fi semnat de prim-ministrul Florin Cîţu.

Pe lângă orădeancă, USR-PLUS o mai propune ca secretar de stat în Ministerul Sănătăţii pe Monica Althamer, activist public pentru drepturile pacienţilor şi navigator medical pentru pacienţi diagnosticaţi cu afecţiuni grave (afecţiuni oncologice, arsuri severe). Echipa ministrului Voiculescu mai este completată de secretarul de stat Andreea Moldovan, medic din Braşov, care deja şi-a preluat funcţia. 

Totodată, Ministerul ar mai urma să aibă doi secretari de stat nominalizaţi de PNL şi unul de la UDMR.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE