marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterFostul fotbalist Adrian Neaga, candidat pentru Senat din partea PER

Fostul fotbalist Adrian Neaga, candidat pentru Senat din partea PER

Adrian Neaga, fostul mijlocaş ofensiv al lui FC Argeş şi al Stelei Bucureşti, a decis să intre în politică. Probabil, Adrian Neaga a considerat că antrenoratul nu e de el, întrucât a antrenat şi a „manageriat” doar echipe de nivel modest şi foarte modest (Urban Titu, Atletic Bradu, Naţional Sebiş etc), cu rezultate la fel de modeste.

Neaga figurează pe lista de candidaţi pentru Senatul României, în judeţul Argeş, din partea Partidului Ecologist, a cărui organizaţie judeţeană din Argeş (ce-a mai rămas din ea, mai exact) a fost preluată de deputatul Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, exclus nu de mult din PSD.

Având în vedere fauna care populează acum Partidul Ecologist (pe lângă Mitralieră, printre membrii de vază ai acestui partid figurează acum nume precum Şerban Nicolae sau Eugen Nicolicea, inşi pe care până şi PSD-ul i-a considerat prea sulfuroşi şi prea nefrecventabili), sunt şanse extrem de slabe ca Rică să se aleagă senator.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE