Fostul fotbalist Gică Craioveanu a fost prins conducând cu permisul suspendat | Argeșul Online

Data:

spot_img

Fostul fotbalist Gică Craioveanu a fost prins conducând cu permisul suspendat, în apropiere de Pitești. A fost întocmit dosar penal pe numele acestuia.

„În ziua de 24 iulie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat, de 56 de ani, din Craiova, judeţul Dolj, care coducea un autoturism, pe DN 65B, având dreptul de a conduce suspendat”, a transmis azi biroul de presă al Poliției Argeș.

Citește și: Forumul Judecătorilor din România (AFJR) renunță la dialogul cu Comisia Europeană pe care o acuză de înțelegeri politice

Gică Craioveanu susține că este vorba de o eroare informatică

Bărbatul la care se face referire în document e fostul fotbalist Gică Craioveanu. Acesta s-a apărat spunând că e vorba de o eroare în sistemul informatic al Poliției.

„Cred că situația se va clarifica rapid”, a mai spus Gică Craioveanu.

Gică Craioveanu nu e la primul dribling în fața Poliției Rutiere. „În anul 2020, acesta a primit o condamnare cu suspendare, acuzația fiind că s-a urcat la volan sub influența alcoolului, moment în care i-a fost suspendat și permisul de conducere”, a informat site-ul ProSport.

Citește și: Cu 4 voturi la 1, procurorii din CSM au fost de acord cu rezultatul pseudo-concursului pentru inspectorii judiciari

„… A fost întocmit un dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, a mai transmis Poliția Argeș.

Continuarea în Argeșul Online

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: argesulonline.ro)

spot_imgspot_img
Sorin Simion
Sorin Simion
A debutat în 1990 la ziarul România Liberă şi de peste 28 de ani lucrează în presă scrisă: ziarele Adevărul şi Gardianul, dar şi pentru publicaţii locale din judeţele Argeş, Mureş şi Harghita. Din 1998 colaborează cu o revistă cu profil social şi cultural din Goteborg, Suedia, iar din toamna lui 2018 este co-fondator al site-ului de ştiri locale www.argesulonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alexandru Bologa, primul campion paralimpic din istoria judoului românesc | VIDEO

Sportivul român Alexandru Bologa a cucerit medalia de aur...

Alfred Bulai a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

A murit Dorin Presecan, fost actor al Teatrului Regina Maria din Oradea | Bihoreanul

Dorin Presecan, fost actor al teatrului Regina Maria din...