Fostul mare tenismen Andrei Pavel, zi de zi pe terenurile de la Comesad BCR Open

Data:

Andrei Pavel, cel mai important jucător de tenis român după Ilie Năstase, poate fi găsit în această săptămână, de dimineața până seara, la arena de tenis din cartierul Traian. Constănțeanul, care de mai mult timp este un apreciat antrenor, îi are în grijă la turneul Comesad BCR Open de la Pitești pe Nicholas David Ionel (18 ani, 516 ATP) și pe Sebastian Gima (19 ani, 976 ATP). De asemenea, la rugămintea unui prieten din Germania, Andrei Pavel îl consiliază și pe britanicul Toby Martin (28 de ani, 944 ATP).

Pentru că este pentru prima dată când l-am întâlnit pe fostul număr 13 mondial la turneul Comesad BCR Open, l-am rugat să ne spună câteva cuvinte despre tenis, despre Pitești și despre activitatea sa actuală:

„N-am mai fost de când eram mic în Pitești, am fost foarte plăcut surprins să văd acest club foarte cochet, dar și de oamenii de aici, de organizare, totul este foarte drăguț.” 

„Mă bucur, de asemenea, să fiu „on tour”, să văd concursuri după această perioadă de pandemie. Chiar am fost director de concurs la Iași, la un Challenger, și mă bucur să văd acești oameni pasionați de tenis care fac tot posibilul să îi ajute pe jucătorii români, asta e foarte important, și chiar le mulțumesc tuturor organizatorilor care pun tot sufletul.”

Citește articolul integral în arges-sport.ro

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire | PUTEREA A CINCEA

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire. Acesta este fenomenul...