joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterFostul ministru de Interne, Marcel Vela, prins într-un local aglomerat, unde nu...

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, prins într-un local aglomerat, unde nu se respectau regulile anti-Covid

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, a fost surprins la o terasă în Bucureşti unde nu se respectau măsurile anti-Covid, chiar în seara zilei în care rata de infectare a depăşit 6 la mie în Capitală.

Vela a participat marţi la o şedinţă de bilanţ la Ministerul de Afacerilor de Interne, în ziua în care autorităţile din Capitală au discutat şi au încercat să găsească metode pentru limitarea extinderii pandemiei de Covid atât în Bucureşti cât şi în ţară, notează Digi24.ro.

După discuţii, senatorul s-a dus la o terasă din centrul Capitalei, în zona bulevardului Decebal, unde nu erau respectate regulile sanitare.

În înregistrarea video publicată de sursa citată se vede că terasa era aproape plină, riscul de infectare fiind ridicat. Mai mult, terasa este înconjurată cu pereţi din material uşor, probabil plastic, fiind totoată acoperită. Conform legii, astfel, nu poate fi considerată o terasă, căci are mai mult de un tavan şi un perete.

Contactat în direct la Digi24, fostul ministru a spus că a respectat normele sanitare şi că terasa nu era închisă deoarece avea acoperişul rabatat. “Această terasă nu are acoperiş. O să vă dau o imagine cu acoperişul care este deschis. La masă am stat sub 6 persoane. Dacă derulaţi imaginea o să vedeţi că în dreapta este o masă unde nu stă nimeni, pentru că erau marcate”, s-a apărat Vela.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE