vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterFostul președinte Nicolas Sarkozy, condamnat la 3 ani de închisoare pentru corupție

Fostul președinte Nicolas Sarkozy, condamnat la 3 ani de închisoare pentru corupție

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, a fost condamnat la 3 ani de închisoare, din care unul cu executare pentru fapte de corupție și trafic de influență. Decizia nu e definitivă.

Un tribunal francez a decis luni condamnarea fostului președinte francez Nicolas Sarkozy la 3 ani de închisoare, dintre care doi ani cu suspendare pentru corupție și trafic de influență. Curtea a stabilt că Sarkozy poate să ceară ispășirea pedepsei de un an la domiciliu, potrivit France24. Decizia judecătorilor poate fi atacată însă cu apel.

Procurorii l-au acuzat pe fostul președinte francez în dosarul „Interceptărilor” că, împreună cu avocatul său, a încercat să-l corupă pe judecătorul Gilbert Azibert în perioada când acesta era la conducerea Curții de Casație.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE