joi, 27 ianuarie 2022
AcasăNewsletterFostul primar al Timișoarei, ironic cu noul primar Dominic Fritz

Fostul primar al Timișoarei, ironic cu noul primar Dominic Fritz

Fostul edil al Timișoarei, Nicolae Robu, se amuză pe pagina personală de facebook că toate taxele și impozitele rămân neschimbate și în 2021, în ciuda promisiunilor pe care noua conducere a urbei le-a făcut în campania electorală, atunci când susținea că acestea sunt „o bătaie de joc la adresa cetățenilor și a firmelor”.

Redăm, mai jos, postarea fostului primar:

” TAXELE ȘI IMPOZITELE LOCALE PE CLĂDIRI, TERENURI, MAȘINI ETC. RĂMÂN ÎN 2021 CUM AU FOST ȘI ÎN 2020! BRAVO USR! BRAVO DOMNULE FRITZ! AȚI FĂCUT FAȚĂ CU BRIO PRESIUNII PNL+PSD +ProRomânia.

În apărarea taxelor și impozitelor locale pe clădiri, terenuri, mașini etc, stabilite în urmă cu trei ani pe vremea asta, de mine (!!!), de mine ca om responsabil și nu populist, ca alții!!Să înțelegeți exact despre ce este vorba, stimați urmăritori:

Reamintesc: în primul mandat, eu am micșorat an de an taxele și impozitele locale până când le-am făcut cele mai mici din țară! Apoi, primind de la Guvern noi și noi poveri, pt a le putea face față și a și continua dezvoltarea în forță, am fost nevoit să recresc respectivele taxe și impozite și am făcut-o cu un puternic gust amar, cum am și explicat atunci, eu fiind adeptul taxelor și impozitelor mici!”

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE