luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterFostul primar din Filiași, condamnat definitiv

Fostul primar din Filiași, condamnat definitiv

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât, ieri, să-l condamne la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare pe Nicolae Stăncioi, fost primar al oraşului Filiași. În acelaşi dosar a fost condamnat la doi ani cu suspendare şi directorul economic al Primăriei Filiaşi la data faptelor. Hotărârea Curții de Apel Craiova este definitivă.

Primar al orașului Filiași până în 2016, Nicolae Stăncioi a fost trimis în judecată, în martie 2016, într-un dosar de abuz în serviciu. În același dosar a fost pus sub acuzare și Gheorghe Dragă, director economic al Primăriei Filiași la data faptelor.

Anchetatorii au susţinut că, în perioada ianuarie 2010 – octombrie 2014, edilul Stăncioi „nu a întreprins măsurile necesare pentru intentarea unei acțiuni civile la instanța competentă în vederea stabilirii noului nivel de redevență pentru cele zece spații medicale folosite de medicii de familie din cadrul Policlinicii Filiași, fapt ce a avut ca urmare încasarea unei redevențe inferioare celei existente pe piață“.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE