duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterFostul șef al Fiscului Constanța, condamnat la închisoare cu suspendare

Fostul șef al Fiscului Constanța, condamnat la închisoare cu suspendare

Fostul director al Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa Virginia Uzun a fost condamnată miercuri de Curtea de Apel Constanţa la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Virginia Uzun, achitată de prima instanţă, a candidat fără succes din partea PSD la alegerile locale din septembrie, pentru Primăria Eforie.

Curtea de Apel Constanţa a decis să admită apelul declarat de DNA împotriva sentinţei Tribunalului şi, rejudecând, a decis condamnarea Virginiei Uzun doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Instanţa a mai hotărât să-i interzică Virginiei Uzun dreptul de a ocupa o funcţie publică pe o durată de doi ani, scrie News.ro.

De asemenea, ea este obligată să presteze muncă în folosul comunităţii pe o durată de 90 de zile în cadrul Direcţiei de Gospodărire Comunală a Primăriei Constanţa sau la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE