Fostul viceprimar al Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a fost exclus din PSD | Reporter24

Data:

spot_img

Fostul viceprimar al Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a fost exclus din PSD după ce a refuzat să demisioneze din funcția de consilier local. Acesta și-ar fi asigurat un post bine plătit în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a explicat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că decizia a venit în contextul în care Gigi Vîlceleanu şi-a asigurat un post foarte bine plătit în cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Slatina, fără acordul partidului.

„Astăzi, am validat demisia pe care și-a dat-o Emil Moț din funcția de președinte al Organizației Municipale Slatina și, de asemenea, demisia din funcția de prim-vicepreședinte al Organizației Județene. Am validat demisia secretarului Organizației Municipale Slatina – domnul Emil Popa, și tot astăzi, a fost stabilită conducerea interimară, printr-un vot de validare, formată din Marius Iancu, în calitate de președinte interimar, și Cosmin Floreanu, în calitate de secretar executiv interimar.

Tot în cadrul Comitetului Politic de astăzi, a avut loc demiterea consilierului local Gigi Ernes Vîlceleanu, din calitatea de membru de partid.

Citește și: Poliția Capitalei declanșează verificări împotriva lui Marius Pieleanu după dezvăluirile făcute de jurnalista Carmen Dumitrescu | Aktual24

Așa cum știți, în urma apariției în spațiul public, am aflat și eu, pentru că s-au tot pus întrebări dacă am știut despre măririle de salarii pe care și le-au făcut, după pierderea alegerilor, am spus clar, chiar am și ieșit cu un comunicat de presă, că nu am știut aceste lucruri, și le-am cerut, public, demisia din funcțiile pe care le dețin”, a declarat Oprescu.

În acelaşi context, au demisionat din funcţiile deţinute Emil Popa (Loctrans) şi Florin Bît (Parcul Industrial Slatina).

Marius Oprescu îi cere fostului viceprimar să se retragă din funcția de consilier local

„În urma solicitării mele publice, Emil Popa și-a dat demisia din funcția de director al Loctrans și din calitatea de consilier local, dar și din calitatea de viitor consilier local, din mandatul 2024-2028. De asemenea, în urma solicitării mele publice, Florin Bît și-a dat demisia din funcția de director al Parcului Industrial. I-am solicitat demisia din funcția de consilier local actual și de viitor consilier local domnului Vîlceleanu, lucru pe care l-a refuzat. Astăzi, în consecință, am decis demiterea lui din partid și vom începe procedurile de demitere din funcțiile pe care le ocupă, în numele partidului. Pentru că, Gigi Vîlceleanu nu a fost ales independent, în acea funcție de consilier local, a fost ales pe lista PSD. Ca atare, atât timp cât nu mai este membru PSD, îi cer, în continuare, public, să renunțe la această funcție, pentru că nu merită, dacă are un astfel de comportament și se ascunde în spatele unei decizii unilaterale de a renunța la această funcție, atunci când partidul ți-a dat-o, ți-o poate și retrage”, a declarat Marius Oprescu.

Continuare, în Reporter24.ro

Citește și: Primăria Oradea vrea să construiască un pavilion de detenție în regim semi-deschis | Bihoreanul

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”? Precizările ISJ Iași | Ziarul de Iași

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”, deși...

Guvernul alocă până la 10.000 de lei familiilor afectate de inundații

Guvernul alocă până la 10.000 de lei familiilor afectate...