marți, 3 august 2021
AcasăRețeaFOTO Accident spectaculos într-o curbă periculoasă. Trei oameni răniți – Ziarul Mesagerul...

FOTO Accident spectaculos într-o curbă periculoasă. Trei oameni răniți – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Două mașini s-au ciocnit între Copșa Mică și Târnava, după ce o șoferiță a intrat pe contrasens.

Potrivit Poliției, accidentul s-a produs azi pe DN 14, între Copșa Mică și Târnava, într-o curbă periculoasă la dreapta, spre Sibiu.

O șoferiță a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu p mașină condusă regulamentar dinspre Sibiu.

Șoferița, pasagerul din auto și șoferul nevinovat au fost răniți și duși la…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE