duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterFOTO Campania electorală a trecut, lucrările s-au împotmolit în noroi

FOTO Campania electorală a trecut, lucrările s-au împotmolit în noroi

Tot ce e frumos și bine vedem, în general, înainte de alegeri și în campania electorală. După alegeri … pare că hărnicia primarilor s-a epuizat.

Iar Focșaniul nu face excepție de la această regulă nescrisă a politicii mioritice. Focșănenii au fost copleșiți de utilaje și lucrări pe străzile din oraș în primele 9 luni ale anului, dar după alegeri doar pe ici-colo s-a mai lucrat.

Și au rămas multe lucrări nefinalizate, care creează disconfort și probleme, așa cum s-a văzut și la ploile de acum mai puțin de două săptămâni.

Un astfel de exemplu de „abandonare” a lucrărilor în perioada post-electorală îl găsim în zona străzii Pictor Grigorescu. Parcările și spațiile din spatele blocurilor parcă au fost uitate de administrația locală, gropile și noroaiele fiind la ordinea zilei, spre disperarea celor care locuiesc în zonă.

Dacă tot nu se mai fac lucrări, că au trecut alegerile locale, oamenii cer să se pună măcar balast (că la asfalt nu îndrăznesc să viseze în secolul 21) pentru a acoperi gropile și noroaiele.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE